239 ημέρες

Πρέπει κάποια στιγμή να μαζευτούμε όσοι δουλεύουμε, να κάνουμε μια μεγάλη συγκέντρωση και να βραβεύσουμε αυτόν που είχε την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ιδέα να δουλεύουμε έντεκα μήνες και να καθόμαστε έναν. Κι αυτόν με το ζόρι και αν και εφόσον και θα δούμε αν οι συνθήκες και κανόνισε ποιος θα μείνει πίσω.

Τρομερή ανακάλυψη οι 22 εργάσιμες μέρες διακοπές. Από τις 365. Αντε βγάλε και 104 τα σ/κ. 239 δουλεύεις 126 κάθεσαι, αν είσαι τυχερός και δουλεύεις πενθήμερο. Τρομερή ανακάλυψη σας λέω. Όπως και το οκτάωρο, που πέρασαν 150 χρόνια από τότε που κάποιοι πέθαιναν για να το κατακτήσουν και να μη δουλεύουν όλη μέρα, και ακόμα το ψάχνουμε. Κάθε πέρσι και καλύτερα που λένε.

Οι 239 μέρες όμως πέρασαν. Καλώς, κακώς με τα στραβά και τα ανάποδά τους πέρασαν. Μένουν μία και σήμερα μέχρι εκείνες τις πολυπόθητες, τις καλοκαιρινές διακοπές, που τόσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την αφεντιά τους.

Μία και σήμερα, και αυτή είναι η κατάσταση στην Αθήνα:

Advertisements
Tagged with: , , , ,
Posted in Καλοκαίρι, Κοινωνία

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

enforadio_player

Κι αν δεν έχουν ειπωθεί όλα;

Περασμενα ξεχασμενα (;)
Κατηγορίες
Ιστορίες από τα πουλιά
e-κόνες
"κλείσε την τηλεόραση να κοιμηθούμε επιτέλους" #mono_agapi Πραντς με λωρίδες χοιρινό μπριζολακι με worcestershire, chili, barbeque sauce και τσένταρ. Φυσικά τα αυγά που έγιναν μετά στο ίδιο τηγάνι ήταν από άλλο πλανήτη. Άκου να δεις τι θα κάνεις. Θα κάνεις ένα κοκκινιστό. Πάντα χρειάζεται ένα κοκκινιστό. 
Αμα δεν ξέρεις πως, να πας στη @marislurp να σου δείξει, να γίνεις άνθρωπος. Εγώ επειδή προσέχω το έκανα με τηγανητές πατάτες, αλλά και με μακαρόνια γίνεται το σώσε. 
Εδώ μπες άμα είσαι άσχετος: http://www.marislurp.com/kokkinisto/
%d bloggers like this: