Ράμματα στο πρόσωπο της “νομιμότητας”

Διάβαζα σήμερα για τη “διττή” χρήση των μπουκαλιών και πόσο τους ενοχλούν τα μεν αλλά δε σκάνε και πολύ για τα δε, και μετά διάβασα και ένα από τα συνηθισμένα εμετικά άρθρα για την “βία απ’όπου κι αν προέρχεται” και σκεφτόμουν, τι ωραία που τα έχουν μέσα στο μυαλό τους κάποιοι. Το ίδιο να μαχαιρώνεις έναν τυχαίο στο δρόμο επειδή δεν είναι έλληνας, το ίδιο να φωνάζεις και να διεκδικείς αυτά που σου στερούν.

Το ίδιο.

Ούτε η βία των Χρυσαυγιτών κατά των μεταναστών προφανώς τους αρέσει, όταν όμως την ασκούσαν από κοινού κατά των μνημονιακών αντιπάλων τους, ή κατά του δημοκρατικού κράτους στην Κερατέα, ήταν από ανεκτή ως καλοδεχούμενη. Όταν υπέθαλπε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι νομικοί του τους «Δεν πληρώνω» και οι «φτηνοί» γιοταχήδες κορνάρανε ευτυχείς που γλίτωσαν 2,80 στην Αττική Οδό ήταν αριστερή ανυπακοή.

“Βία απ’οπου κι αν προέρχεται” είναι. Ας τα καταδικάσουμε και τα δύο, χωρίς πολλή σκέψη. Αν εξαλειφθεί, επιτέλους, αυτή η “βία” που σαν κάνει να αντιστέκεστε στα σχέδιά μας, θα μπορέσουμε επιτέλους να σας κάνουμε “ανταγωνιστικούς”, (δηλαδή να φτάσουμε και τα $38 το μήνα όπως στο Μπαγκλαντες;) χωρίς αντιρρήσεις. Χωρίς “βία”, ούτε από εμάς, ούτε από εσάς.

Καθίστε καλά, μην είστε βίαιοι απέναντί τους. Καταδικάστε τις βίαιες αντιδράσεις – αντιστάσεις. Μας αγαπάνε ρε κουτά, γι’αυτό τα κάνουν…

Γιατί αν δεν είστε καλά παιδιά και πάτε κόντρα στην “ανάπτυξη” του “έθνους” (εισαγωγικά παντού), τότε, που ξέρεις; Μπορεί να τύχει τα επόμενα ράμματα να μην είναι σε πρόσωπα μεταναστών, μπορεί να έρθουν και στα δικά σας πρόσωπα…

Advertisements
Tagged with: , , ,
Posted in Καθημερινότητα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

enforadio_player

Κι αν δεν έχουν ειπωθεί όλα;

Περασμενα ξεχασμενα (;)
Κατηγορίες
Ιστορίες από τα πουλιά
e-κόνες

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: